Prettige Kerstdagen & Gezond, Gelukkig & Succesvol 2020

Goedendag,


Ook 2019 was weer een bewogen jaar! De eerste maanden zaten we 100% CASH hierdoor ruim 20% winst misgelopen. Tot eind juli was USA MOMENTUM ingelopen op de indices NASDAQ 100 & S&P 100, we stonden op +20%.


Augustus, september en oktober gooiden roet in het eten met een paar slechte "appels" in het mandje. Waarna november en december tot nu weer veel goeds hebben gedaan en staan we weer rond de +20%.


USA MOMENTUM uurgrafiek november / december

Beleggen is niet zonder emoties, beleg daarom altijd minimaal voor een periode van 5 jaar.


Sinds oktober ben ik Partner bij Helliot Vermogensbeheer N.V. middels deze overstap kunnen we voor Belgische klanten de Belgische Beurstaks inhouden. Ik wil bij deze alle klanten nogmaals bedanken voor de medewerking en de soepele overstap! Dat we nog hele mooie jaren mogen beleven!


Verwachting 2020? Tja, dat kan alle kanten op met de financiële markten. Kenmerkend is dat in het jaar dat er Amerikaanse president verkiezingen zijn meestal een goed jaar is.


De trends zijn sterk opwaarts, ik verwacht dat 2020 een mooi positief jaar kan worden. Voor 2021 en/of 2022 kan het wel eens minder positief uitpakken (CRASH??), maar goed persoonlijk vind ik dat koffiedik kijken. Alleen de financiële markten bepalen welke richting we gaan!

 

Begin 2020 goed en overweeg Vermogensbeheer in USA MOMENTUM: MEER INFO KLIK HIER!Ik wens u


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

We hebben 103 gasten en geen leden online