Goedendag,
 

USA MOMENTUM nieuw All Time High!


USA MOMENTUM heeft gisteren een nieuwe All Time High (ATH = hoogste koers ooit) gescoord. De vorige ATH was van 3 oktober 2018.
 

USA MOMENTUM portefeuille in Amerikaanse TOP aandelen is dit jaar uitmuntend gestart in tegenstelling tot vorig jaar (+14% NETTO jaar rendement 2019). Resultaat dit jaar was gisteren onverwacht +9,1%, ik had namelijk al een correctie verwacht. Dit is een NETTO resultaat dus minus alle kosten, provisies en beurstaks (voor België). Het NETTO resultaat van Nederlandse klanten ligt zelfs iets hoger.


USA MOMENTUM daggrafiek 3 jaar


Conclusie: De TREND is omhoog evenals bij de US indices. De portefeuille is evenals de indices OverBought = overgekocht, te duur klaar om te dalen, maar zolang de TREND sterker is dan de OverBought zone kunnen koersen hoger. Een uitmuntend instap punt is wanneer de OBOS indicator OverSold is. Bij nieuwe klanten kopen we namelijk in een DIP!


Note: Beleggen in aandelen is investeren en niet even in 6 maanden flink geld verdienen, dat is speculeren. Beleggen moet je minimaal 5 jaar vol kunnen houden met geld wat je eigenlijk niet nodig bent! Ieder systeem faalt eens en het maakt niet uit of dat nu een fundamentele, technische of op algoritme gebaseerd systeem is.
 

De drie gouden tips:

  1. Reageer nooit op emoties, dat is een slechte raadgever,

  2. Wees zeer geduldig na slechte periode komt een goede,

  3. Lig liever een nacht wakker van wat je gaat doen, dat dat je wakker ligt van wat je hebt gedaan!
     


Vermogensbeheer USA MOMENTUM gemiddeld ±30% NETTO per jaar!

Bovengemiddelde rendementen met de laagste kosten, waarin CE-INVESTMENTS 100% mee belegd! Realtime 24/7 inzage in uw portefeuille via de IBKR app (Google Play / Apple Store). Beheer op uw eigen Lynx / IB rekening, deze wordt gekoppeld en beheerd door Helliot Vermogensbeheer NV en staat onder toezicht van de AFM.
 

Voor meer informatie klik: USA MOMENTUM of direct AANMELDEN.

Onze beleggingsstrategie is alleen passend bij cliënten met een zeer speculatief risicoprofiel voor het betreffende deel van hun vermogen.


Heeft u nog vragen?
BEL, WHATSAPP of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij!
 

Met vriendelijke groet,
CE-INVESTMENTS

Lammert Doddema

We hebben 253 gasten en geen leden online