Goedendag,

BITCOIN punt van uitbraak, koersdoel 65K?

BITCOIN / EUR staat op punt van uitbraak, namelijk bij een doorbraak en slotkoers boven ATH op € 34.180 kan de koers weer exploderen. Eerste koersdoel is dan het 1.618 fibonacci niveau op 41,4K. Daarna volgt het 2e  fibonacci niveau 2.618 op 53,1K en dan uiteindelijke het koersdoel 64,8K.

Het eerste koersdoel 41,4K zou in enkele weken kunnen worden behaald en 53,1K in enkele maanden. Koersdoel 64,8K waarschijnlijk in 3e of 4e kwartaal mits de trend en optimisme positief blijven.

Wat zijn nu de belangrijkste niveaus?

■  Weerstand ±34.180 ATH (All Time High) bij doorbraak 1e koersdoel 41.410
■  Steun ±28.330 het 50% fibonacci retracement. Bij doorbraak steun op 26.600

BITCOIN dag grafiek
BITCOIN / BTCEUR

Conclusie: "The trend is your friend"! De DYNAMIC TREND is sterk opwaarts en de OBOS indicator is OverBought. Normaliter kunnen we dan een daling verwachten, maar bij een doorbraak en slotkoers boven 34180 is er een krachtig technisch koopsignaal. Hierdoor kunnen de BULLS de koers flink hoger tillen.

*OBOS = OverBought (over gekocht, klaar om te dalen) OverSold (over verkocht, klaar om te stijgen).
 

Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het kan gaan. Als de markten er anders over denken past men een analyse aan en herziet men een analyse. Bovenstaand is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen.

Investeren / beleggen in BITCOIN héél simpel en vanaf € 100,-


BITVAVO mijn ervaring!

Ik ben blij dat ik sinds kort Bitvavo ben tegengekomen. Bitvavo is een uiterst gebruiksvriendelijk systeem, en technisch gezien een hoogstandje. Bitvavo is zeer goed beveiligd middels 2FA, IP en e-mail beveiligingen. Bitvavo staat onder toezicht van De Nederlandse Bank.

Bitvavo is snel, goedkoop en biedt super veel mogelijkheden. Waar ik erg over te spreken ben is de transactiesnelheid en het dashboard. Je kunt op Bitvavo in één overzicht zien wat je portfolio doet, en je kunt eenvoudig munten kopen en verkopen.

Daarnaast ben ik zeer te spreken over de klantenservice; antwoord binnen een uur is iets wat je niet vaak ziet bij soortgelijke diensten.

Ik raad Bitvavo van harte aan.

Een gratis account aanmaken is zeer eenvoudig en binnen 10 minuten geregeld. Klik op de link hieronder!

Maak een Gratis Account aan en Koop Veilig en Snel Crypto's!

Geef aan wat u wilt investeren en zie hoeveel u krijgt. In de 1e week betaald u over de 1e €1000 geen handelskosten.

 

Realtime de koers volgen van diverse crypto's klik hier: ce-investments.com/bitcoin

Maak er nog een mooie weekend van!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

We hebben 138 gasten en geen leden online