Goedendag,

BITCOIN eerst correctie dan koersdoel 72K?

BITCOIN / EUR plaatste gisteren een nieuwe ATH (All Time High) hoogste koers ooit op 48192,61 op het platform van CoinBase. Daarna zette de lang verwachtte correctie in. Dit geeft tevens een nieuwe kans om weer wat BTC op te pakken. Op dit moment heb ik LMT orders liggen op 43K en 39K, maar dat kan tussentijds aangepast worden.

Het koersdoel van 41K werd razendsnel behaald en daar is 1/3 van mijn positie verkocht. Op dit moment zit ik nog 1/3 in BTC en op 2/3 liggen de Limiet orders (LMT) zoals hierboven vermeld. Eerstvolgende winst doel ligt op 53K, de tweede ligt op 65K en de derde op 72K. Hopelijk komt er nog een dipje richting 39K dan zit ik weer volop in BTC.

Wat zijn nu de belangrijkste niveaus?

■  Weerstand ±48.193 ATH (All Time High) bij doorbraak 1e koersdoel 53,1K
■  Steun ±34.180 de vorige ATH en bij doorbraak de volgende steun op 28.330.

BITCOIN dag grafiek
BITCOIN / BTCEUR

Conclusie: "The trend is your friend"! De DYNAMIC TREND is sterk opwaarts en de OBOS indicator is al sinds februari OverBought. Normaliter kunnen we dan een daling verwachten, maar bij een doorbraak en slotkoers boven 48193 is er een krachtig technisch koopsignaal. Hierdoor kunnen de BULLS de koers weer flink hoger tillen.

*OBOS = OverBought (over gekocht, klaar om te dalen) OverSold (over verkocht, klaar om te stijgen).
 

Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het kan gaan. Als de markten er anders over denken past men een analyse aan en herziet men een analyse. Bovenstaand is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen.

Investeren / beleggen in BITCOIN héél simpel en vanaf € 100,-

BITVAVO mijn ervaring!

Ik ben blij dat ik sinds kort Bitvavo ben tegengekomen. Bitvavo is een uiterst gebruiksvriendelijk systeem en technisch gezien een hoogstandje. Bitvavo is zeer goed beveiligd middels 2FA, IP en e-mail beveiligingen. Bitvavo staat onder toezicht van De Nederlandse Bank.

Bitvavo is snel, goedkoop en biedt super veel mogelijkheden. Waar ik erg over te spreken ben is de transactiesnelheid en het dashboard. Je kunt op Bitvavo in één overzicht zien wat je portfolio doet, en je kunt eenvoudig munten kopen en verkopen.

Daarnaast ben ik zeer te spreken over de klantenservice; antwoord binnen een uur is iets wat je niet vaak ziet bij soortgelijke diensten.

Ik raad Bitvavo van harte aan.

Een gratis account aanmaken is zeer eenvoudig en binnen 10 minuten geregeld. Klik op de link hieronder!

Maak een Gratis Account aan en Koop Veilig en Snel Crypto's!

Geef aan wat u wilt investeren en zie hoeveel u krijgt. In de 1e week betaald u over de 1e €1000 geen handelskosten.

Realtime prijs BITCOIN in EURO


Realtime de koers volgen van diverse crypto's klik hier: ce-investments.com/bitcoin

Maak er een mooie dag van!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

We hebben 159 gasten en geen leden online