Goedemiddag,

AEX trend is stijgend "buy the dips"!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is stijgend. We kunnen dit visueel bepalen door deze keer een "tripple screen" methode te gebruiken. We kijken dus naar 3 grafieken en wel naar een maand grafiek, week grafiek en dag grafiek.

Hieronder treft u de AEX maand grafiek, zoals u ziet is de TREND METER stijgend dus dat betekend op maand basis is de AEX stijgend, we kunnen dus kopen op week basis of op dag basis. Tevens is er sprake van hogere toppen en hogere bodems sinds 2008.

AEX index maand grafiek
AEX index Belangrijke niveaus maand grafiek: weerstand 445 - steun 369

Hieronder treft u de AEX week grafiek. De T2T - TRENDTRADER indicator geeft hier ook aan dat de index stijgend is. Alsmede ook de stijgende trendlijn die onder de bodem van 2012 en 2013 loopt. Deze is 2 keer in 2014 zelfs neerwaarts onderbroken maar er niet onder gesloten!

AEX index week grafiek
AEX index Belangrijke niveaus week grafiek: weerstand 432 - steun 366

Hieronder treft u dan tot slot de AEX dag grafiek. Aan de hand van de MA 20, MA 50 en MA 200 kunnen we bepalen dat ook hier de AEX stijgend is. De OBOS Momentum indicator gaf tevens afgelopen week een uitstekend koop moment wat ik ook in de vorige nieuwsbrief had vermeld.

AEX index dag grafiek
AEX index Belangrijke niveaus dag grafiek: weerstand 432 - steun 399 / 366

Conclusie zowel voor de lange, middellange als korte termijn is de trend stijgend. Dat betekent dat er gekocht kan worden bij dalingen, zoals de titel aangeeft "buy the dips"! Het probleem bij vele beleggers is dat men dan juist niet koopt. Diverse keren gaf ik in mijn nieuwsbrieven al aan: "De laatste koopsignalen van het jaar komen eraan"! Deze waren er dus afgelopen week!

Ik verwacht pas de eerste koopsignalen weer begin januari, mocht de trend voor de komende periode stijgend blijven. Uiteindelijk beslist altijd de markt welke richting het opgaat en niet wat alle verwachtingen zijn van goeroes, analisten en beurskenners!

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

Wilt u er volgend jaar ook bij zijn en ook goede resultaten in uw portefeuilles!

* UMA - USA Momentum Portefeuille ben erbij bij nieuwe signalen - Klik HIER!

* ULTA - 2015 nog beter jaar als 2014, ben erbij! Klik HIER voor Auto Trading!
 


Wilt u ook uw eigen vermogensportefeuille bij elkaar beleggen lees dit artikel!

* Creëer uw eigen vermogensportefeuille, oftewel mijn TOP-25 portefeuille.

Grafiek LD-LYNX, +71,7% privé resultaat van UMA en ULTA bij Lynx sinds 20 januari 2014!
AEX index

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

T: 0610-588668
I: 0031-610-588668
MDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WTips2Trade | USA Momentum
   weChat: doddema

We hebben 301 gasten en geen leden online