Goedemorgen,

AEX wachten op de dip, kopen in januari?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index loopt achter op de US indices DOW JONES en S&P 500. Deze beide indexen hebben afgelopen week nieuwe alltime highs weten te boeken terwijl de AEX afgelopen week onder de high van dit jaar bleef en net onder de weerstand!

Deze weerstand is 432, wanneer de AEX hierboven weet uit te breken is de weg vrij richting het koersdoel 460. Deze 460 is het 150% fibonacci niveau en zou kwa tijdbestek gehaald kunnen worden in maart. Maar dat is een verwachting, uiteindelijk beslist de markt waar we heen gaan!

Steun is 408 dat is het 68,2 fibonacci niveau en het 200 daags gemiddelde. Een dubbele steun dus op 408. Volgende steun is het 50% fibonacci niveau rond 399. Mocht de AEX een daling inzetten richting de 399 en vanaf hier opveren dan hebben we een mooi instap moment!

Conclusie: "Buy the Dips" (koop bij daling) deze daling verwacht ik de komende dagen, zodat we waarschijnlijk in januari weer volop kunnen kopen of bijkopen. Nogmaals het is een verwachting! Mocht de beurs anders besluiten dan de verwachting dan stellen we deze namelijk weer bij.

AEX index dag grafiek
AEX index Belangrijke niveaus dag grafiek: weerstand 432 - steun 408 / 399

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.


Volgend jaar ook automatisch mee handelen de signalen komen eraan:

* UMA +99% - USA Momentum Portefeuille KOOP signalen in januari! - Klik HIER!

* ULTA +47% - Wachten op een dip en dan KOPEN Klik HIER voor Auto Trading!

 

Ik wens u een Gezond, Gelukkig & Succesvol 2015!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

T: 0610-588668
I: 0031-610-588668
MDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WTips2Trade | USA Momentum
   weChat: doddema

We hebben 28 gasten en geen leden online