Goedemorgen,

AEX nieuwe koersdoelen 490 / 500!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is flink over gekocht, maar dat wil nog niet zeggen dat we ook inderdaad gaan dalen. De AEX heeft namelijk 2 zeer betrouwbare signalen afgegeven namelijk een omgekeerde schouder - hoofd - schouder patroon en een vlagpatroon. Beide patronen zijn voortzettings patronen, met andere woorden ze geven de richting aan waar het heen kan gaan.

Een omgekeerde schouder - hoofd - schouder patroon heeft omgekeerd dus links en rechts een schouder en in het midden het hoofd. Daarboven ligt de neklijn die samen met het hoofd bepalend is wat het koersdoel wordt. Deze afstand kan men middels de pendulum swing extrapoleren en zo krijgen we een koersdoel van 490.

Een vlagpatroon is eigenlijk heel duidelijk, men heeft een stijging waarna de koersen eigenlijk na deze stijging een soort vlag vorm maakt. Bij een uitbraak uit deze vlag patroon kan met de voortgaande stijging extrapoleren na de uitbraak. De AEX is gisteren uit deze patroon gebroken waarmee we een koersdoel krijg van 500.

Conclusie: "The trend is your friend"! Dat is nu heel duidelijk en lijkt zelfs te gaan versnellen. Deze patronen kunnen we ook waarnemen in de CAC 40 en de DAX index. Dus het wordt breder gedragen dan alleen de AEX index.

AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 460 - steun 432 / 408

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

Automatisch mee handelen, nieuwe koopsignalen komen eraan!

UMA - USA Momentum nu autotrading, stap in bij DIP - Klik HIER!

ULTA - Nieuwe kansen! KLIK HIER - TradersWinkel Auto Trading!

 


Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Vossenkamp 338
9675 KP Winschoten

T: 0610-588668
I : 0031-610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum
  WeChat: doddema

KVK nr. : 20.82.637
BTW nr. : NL1109.03.389.B01

We hebben 309 gasten en geen leden online