N I E U W S B R I E F  -  27 maart 2007


Goede middag,

AEX de "correctie" komt nog niet op gang ?!?

De AEX lijkt flink te gaan corrigeren maar net boven de bodem 506 werd er een halt toegeroepen. De BULLS komen weer in opmars om de aanval in te zetten richting 515.9.

Weerstand blijft staan op de TOP @ 515.9 eerst bij doorbraak hierboven is de weg vrij richting 525 en daarboven koersdoel 530.

Steun is ook niet veranderd en blijft op de bodem 506 eerst een doorbraak hieronder geeft ruimte richting de vorige weerstand 494.3 die nu dient als steun.

De BEREN hebben het niet gemakkelijk en de STIEREN blijven "nog" in opperbeste stemming. Eerst met een doorbraak onder de 506 kunnen de winstnemingen pas echt plaats gaan vinden. Boven 515.9 is er weer een technisch koopsignaal en blijven de STIEREN de touwtjes in handen houden.

AEX index


Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 515.9 steun 506

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional