N I E U W S B R I E F  -  28 maart 2007 (20:08)


Goeden avond,

AEX jawel "langzamerhand" begint dan de afdaling !?!

De AEX ging met een opening gap openen en daalde vervolgens richting 503, inmiddels is er een lagere bodem neergezet zo rond de 503.6 een doorbraak hieronder kan de daling inzetten richting 494.3.

Weerstand blijft onveranderd en wel rond de 515.9 bij doorbraak hierboven is de weg vrij richting 525 daarboven komt namelijk het koersdoel 530 in beeld.

Steun is lager gezet rond 503.6 bij doorbraak hieronder geeft dit ruimte richting de vorige weerstand 494.3 die nu dient als steun.

De BEREN gingen uit varen met het bootje naar Zuidlaren, maar zo ver richting het zuiden gingen de beren nog niet. Een daling richting 494.3 blijft een gezonde ontwikkeling voor de volgende stijging dit dan gaat komen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 515.9 steun 503.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional