N I E U W S B R I E F  -  29 maart 2007 (19:35)


Goeden avond,

AEX morgen start "nieuwe dalingen" !?!

De AEX ging weer voortvarend van start met de aanval richting de top. Ultrakort hebben we nu te maken met een over gekocht situatie en meestal kunnen we dan aannemen dat een nieuwe daling begint te starten.

Weerstand blijft rond 515.9 bij doorbraak hierboven is de weg vrij richting 525 daarboven komt namelijk het koersdoel 530 in beeld. De kans lijkt aardig groot dat we morgen bevestiging krijgen van een lagere top en kan de aanval worden ingezet richting de steun.

Steun blijft onveranderd liggen rond 503.6 bij doorbraak hieronder kan de AEX index richting vorige weerstand 494.3 dient als steun.

De BEREN kregen vandaag een klap om de oren, maar wees behoed op de tegenaanval die morgen wel eens kan worden ingezet, zekers onder de 503.6 kan nieuwe dalingen tot stand komen. Boven de 515.9 vieren de BULLS de zege dus de bovenstaande niveaus bepalen de volgende richting.

AEX index


Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 515.9 steun 503.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional