N I E U W S B R I E F  -  30 maart 2007 (19:40)


Goeden avond,

AEX maandag start van "BREAK OUT"?!?

De AEX klaar voor een Break Out nadat het eerste kwartaal is afgesloten en "window dressing" voorbij is, kan maandag de messen weer scherp gemaakt worden. De korte termijn trend is weer opwaarts gericht maar er blijft gevaar op de loer liggen.

Weerstand blijft staan op 515.9 net hieronder is een lagere top geplaatst rond 514.3 bij doorbraak boven deze weerstanden is de weg vrij richting 531. Maar aan een dubbele top kleeft gevaar als de steun wordt gebroken.

Steun blijft 503.6 en bij een doorbraak is de dubbele top formatie een feit en dan kan de AEX index richting vorige weerstand 494.3 die nu dient als steun.

De BULLS en BEARS speelden vandaag wel raar met de kaarten. Eerst DOWN dan zijwaarts dan hard UP, dan weer hard DOWN maar dat ziet men vaker bij kwartaal afsluitingen. Per saldo is er toch weinig veranderd en blijven de niveaus hierboven van belang voor de volgende richting.

AEX index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 515.9 steun 503.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional