N I E U W S B R I E F  -  03 april 2007 (12:55)


Goede middag,

AEX teveel weerstand, klaar voor "daling" ?!?

De AEX maakte zich op voor een "break out" maar deze blijft vooralsnog achterwege. Er wordt momenteel "nog" teveel weerstand gevonden rond de top 515.9.

Weerstand dus rond 515.9 er is een doorbraak nodig voor een vervolg rally. Mocht het de AEX niet lukken om door te stoten houd dan de vinger aan de pols een daling ligt dan op de loer.

Steun blijft rond 503.6 bij doorbraak hieronder kunnen de BEREN weer doorstoten richting 494.3 deze voormalige weerstand dient nu als steun. Hieronder komt er veel ruimte vrij richting het zuiden.


De BULLS & BEARS zijn er nog niet uit waar we heen gaan. Let wel op bovenstaande niveaus, namelijk een doorbraak uit deze niveaus kan de richting bepalen waar de volgende beweging heen gaat.

AEX index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 515.9 steun 503.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional