N I E U W S B R I E F  -  04 april 2007 (10:33)


Goede morgen,

AEX nieuwe "top" dus "winstnemingen" of ?!?

De AEX heeft dus de top 515.9 gebroken en steeg gelijk door met een nieuwe top rond 517.6 en zoals gebruikelijk is er bij een nieuwe top doorbraak de gebruikelijke winstnemingen. Men moet eerst weer even aan zo'n nieuwe situatie wennen.

Weerstand geplaatst op nieuwe top rond 517.6 in principe is de weg geopend richting de 531, maar winstnemingen liggen uiteraard eerst in het verschiet.

Steun kan in eerste instantie gevonden worden rond de 509.5 mocht deze het niet houden dan is er nog een vangnet rond 503.6 hieronder komt ruimte vrij richting de vorige weerstand die dan dient als steun rond 494.3.

De BULLS hebben de strijd weer gewonnen en zoals gebruikelijk komen eerst winstnemingen op gang om daarna verder te stomen. De AEX heeft diverse vangnetten om een daling op te vangen en waar de volgende stijging weer kan worden ingezet.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 517.6 steun 509.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional