N I E U W S B R I E F  -  05 april 2007 (13:56)


Goede middag,

AEX komt "duveltje uit het doosje" of !?!

De AEX denkt nog niet aan dalen, ook winstnemingen blijven uit dit is toch weer teken van sterkte. Aan de andere kant kan natuurlijk ook zomaar weer het "duveltje uit het doosje" komen dus wees alert!

Weerstand blijft staan rond 517.6 hierboven kan de stijging zich voortzetten richting de 531, winstnemingen blijven uiteraard op de loer liggen.

Steun in eerste instantie 509.5 bij doorbraak daling mogelijk richting 503.6 daarna dalingkans richting vorige weerstand die nu dient als steun rond 494.3.

De BEARS krijgen "nog" geen vat op de BULLS deze blijven ijzersterk. Maar wees alert dalingkansen liggen op de loer, het is nog te vroeg om te SHORT te gaan.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 517.6 steun 509.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional