N I E U W S B R I E F  -  05 april 2007 (19:00)


Goeden avond,

AEX breekt uit, op naar "531" of een "daling" !?!

De AEX zet donderdagmiddag na half vier nog even het gas erop dat juist voor het lange paasweekend. Mede met deze doorbraak lijkt de "531" nog een kwestie van tijd, dit zijn namelijk nog geen 12 punten.


Weerstand rond de 517.6 is dus gebroken de stijging kan zich nu voortzetten richting de weerstand rond 531.

Steun blijft staan rond 509.5 hieronder is daling mogelijk richting 503.6 daarna is een dalingkans richting de steun zo rond 494.3.

De BULLS zijn "nog" te sterk om een daling in te zetten voor de BEARS. Geduld is een schone zaak, en vroeg of laat wordt het stokje weer overgenomen. Let your profits run and cut your loses!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 517.6 steun 509.5

Ik wens u alvast een "Vrolijk Pasen"

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional