N I E U W S B R I E F  -  10 april 2007 (18:30)


Goeden avond,

AEX is de "top" geplaatst, morgen "daling" of !?!

De AEX gaat na het paasweekend vrolijk verder richting het noorden. De waarschuwingsborden staan al aan de zijkant, want de trend is zeer sterk maar de index is inmiddels wel over gekocht. Ook dat kan langer aanduren dan menigeen denkt, maar een gewaarschuwd mens telt natuurlijk wel voor twee.

Weerstand ultra kort gezet rond de 525.0 doorbraak hierboven kan de stijging zich verder voortzetten richting de weerstand 531.

Steun kan nu verwacht worden op de voormalige weerstand 515.8 hieronder is dan een daling mogelijk richting 503.6 daaronder is een dalingkans richting de steun 494.3.

De BULLS rules en geven "nog" geen krimp terrein prijs. Zullen we eerst de 531 gaan zien, of komen nu eerst winstnemingen? Wie het weet mag het zeggen, wij zijn er weer klaar voor en wachten geduldig af wat de markt ons verteld.

AEX index
aex index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 525.0 steun 515.8

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional