N I E U W S B R I E F  -  11 april 2007 (15:57)


Goede middag,

AEX vandaag "de top" of "nog niet" ?!?

De AEX kent maar een richting en dat is naar het Noorden. De BULLS houden de markt zwaar over gekocht en dat blijft een teken van sterkte men wil blijkbaar eerst de 531 zien, maar of dat "nog" haalbaar is zal een kwestie van tijd zijn.

Weerstand ultra kort is neergezet op de high zo rond de 526.6 bij doorbraak hierboven is de weg dan vrij richting de "zwaar" te verwachten weerstand zo rond de 531.

Steun blijft voormalige weerstand rond 515.8 daaronder is daling mogelijk richting 503.6 met verdere dalingkans richting de 494.3.

De BULLS rules maar voor hoelang nog? De BEREN hoort men al grommen in hun holen is dat terecht of niet? Pas een echte teken van zwakte is als de AEX onder de 503.6 komt, dan kan er pas echt gegromd worden.

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional