N I E U W S B R I E F  -  12 april 2007 (12:48)


Goede middag,

AEX gisteren "de top" nu "een bodem" of ... ?!?

De AEX heeft dus gisteren de top geplaatst rond 526.6 en vanaf hier zijn de BEARS gestart met de daling. Is dit nu "de grote knal" of niet, dat is ook alleen maar een kwestie van gissen en gokken. De markt zal het ons vertellen, mocht de steun gaan sneuvelen dan kunnen we ons opmaken voor een verdere daling. Zoniet dan kan een aanval worden verwacht richting de top.

Steun kan verwacht worden rond 515.8 daaronder is een daling mogelijk richting 503.6 met een verdere dalingkans richting 494.3.

Weerstand is dus de top zo rond 526.6 bij doorbraak daarboven is de weg vrij richting de "zwaar" te verwachten weerstand zo rond de 531.

De BEREN delen een plaag stootje uit, zou dit een eerste teken zijn voor verdere daling? De kans is groot hoewel ultrakort de AEX inmiddels alweer over verkocht is kan een opleving verwacht worden. Zoniet dan kan de daling een vervolg krijgen met een doorbraak door de steun op 515.8.

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional