N I E U W S B R I E F  -  13 april 2007 (19:20)


Goeden avond,

AEX volgende week test "top 526.6" of "daling" ?!?

De AEX is vrijdag sterk geopend met een opening hiaat, en deze stijging zette zich in de loop van vrijdag ochtend voort evenals de vrijdag middag. Het lijkt erop dat er een lagere top in de maak is maar de Amsterdamse beursgraadmeter lijkt nog te sterk..

Steun blijft 515.8 daaronder is daling mogelijk richting de steun rond 503.6 en daaronder is er zelfs een dalingkans richting 494.3.

Weerstand is de top 526.6 bij doorbraak is de weg vrij richting "zware" weerstand rond 531. Het lijkt dat er een lagere top in de maak is, mocht dat het geval zijn dan dient volgende daling zich aan.

De BULLS laten zich niet zomaar uit het veld slagen en zetten hoogst waarschijnlijk de aanval volgende week in op de top 526.6 daarboven hebben de BULLS de strijd gewonnen, onder de 515.8 hebben de BEARS de meeste troef in handen.
 

AEX index
< aex index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 526.6 steun 515.8

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional