N I E U W S B R I E F  -  16 april 2007 (13:00)


Goede middag,

AEX doorbraak "top 526.6" boven "531.5 BULLS RUN" !?!

De AEX is vandaag zeer sterk geopend met een opening hiaat op 528.53 vanaf hier is de winst alleen maar verder uitgebouwd. Zet AEX nu ook gelijk de aanval in op "ZEER" belangrijke weerstand 531.5, doorbraak hierboven kan nieuwe "voorjaar rally" starten.

Weerstand nu dus de "zware" weerstand 531.5. Bij doorbraak en een slotkoers hierboven hebben we een sterk technische koopsignaal met eerste koersdoel rond 555.

Steun is ultrakort nu in eerste instantie te verwachten op de vorige weerstand 526.6 mocht de AEX hier weer doorheen breken dan hebben we steun zo rond de 516.2 de bodem van 12 april. De BULLS blijven maar gaan en het gevaar blijft op de loer liggen, maar zo'n sterkte als nu kan de index alleen maar hoger brengen. Boven de 531.5 kunnen de remmen dan ook helemaal los gaan want daarboven is een sterk technisch koopsignaal.

aex index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  531.5  steun  516.2

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional