N I E U W S B R I E F  -  16 april 2007 (20:40)

 

Goeden avond,

NDX plaatst "top" rond 1834 nu winstnemingen  ?!?

NASDAQ-100 is flink gestegen nadat de weerstand rond 1817 naar boven is gebroken. Inmiddels is er een hogere top neergezet en wel rond de 1834. Kans op eerste winstnemingen liggen nu voor de hand.

Weerstand neergezet op nieuwe top 1834 bij doorbraak naar boven kan stijging plaats vinden richting 1852 dit was de top van eind februari. Hierboven is krachtig koopsignaal met koersdoel op 2000.

Steun nu voormalige weerstand rond 1817 bij doorbraak hieronder kan de NDX wegzakken richting de steun op de bodem rond 1790

De BEREN kregen genadeslag na doorbraak boven 1817 hiermee is de weg geopend richting 1852. Aangezien NDX nog steeds over gekocht is neemt de kans op winstnemingen op korte termijn toe.

NASDAQ-100 index
ndx index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 1834 steun 1817

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional