N I E U W S B R I E F  -  17 april 2007 (11:10)

 

Goede morgen,

AEX eerst "winstnemingen" en dan "UP" of ?!?

De AEX is vandaag naar verwachting lager geopend, de eerste winstnemingen vinden "altijd" plaats bij een top doorbraak, men moet weer aan het nieuwe niveau wennen. De terugval kan eventueel teruggaan richting de vorige weerstand 526.6 die nu dient als steun.

Weerstand is nu op de nieuwe top rond 532.2. Bij doorbraak hierboven kan de Amsterdamse beursgraadmeter verder stijgen met een eerste koersdoel rond 555.

Steun is nu in eerste instantie op de vorige weerstand 526.6 mocht de AEX hier doorheen breken dan is er steun rond 516.2.

De BULLS hebben een flinke sprong gemaakt, maar nu is het blijkbaar eerst tijd voor afkoeling. Rond de 526.6 zou een nieuwe bodem geplaatst kunnen worden om daarna weer het noorden op te zoeken. Op iets langere termijn zou zelfs een terugval richting de 500 verwacht kunnen worden.

aex index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  532.2  steun  516.2

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional