N I E U W S B R I E F  -  18 april 2007 (11:45)

 

Goede morgen,

AEX klaar voor "correctie" of "adempauze" ?!?

De AEX plaatst weer hogere top rond 533.3 en vandaag zijn dan de eerste winstnemingen gestart. Deze daling zou door kunnen zetten zo richting de bodem die geplaatst is rond de 516.2. Een doorbraak boven 533.3 kan weer nieuwe stijging in gang zetten.

Weerstand op de nieuwste top rond 533.3 hierboven kan dan de Amsterdamse beursgraadmeter verder stijgen richting 555.

Steun is in eerste instantie te verwachten zo rond de vorige weerstand 526.6 hieronder is dan steun rond de bodem bij 516.2.

De BULLS & BEARS vinden evenwicht er is dus tijd voor een adempauze om verder te stijgen of we krijgen de start van de eerste dalingen. Onder de 503.6 krijgen we te maken met een serieuze correctie, en boven de 533.3 krijgen we een hervatting van deze uptrend.

AEX index
aex index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  533.3  steun  516.2

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional