N I E U W S B R I E F  -  18 april 2007 (13:45)


Goede middag,

NDX eerst "daling" en dan naar de "2000"  ?!?

NASDAQ-100 blijft maar gaan en lijkt af te stevenen richting de top rond de 1852. Toch neemt de kans op winstnemingen ook voor de NDX hand over hand toe. De technische indicatoren wijzen op topvorming, maar goed soms zitten die er ook naast en blijft een index gewoon gaan. Niet voor niets is "The trend is your Friend".

Weerstand nu op nieuwe top 1837.5 bij doorbraak naar boven kan dus de stijging plaats vinden richting 1852 dit was de top van eind februari. Hierboven is krachtig koopsignaal met koersdoel op 2000.

Steun blijft onveranderd rond de 1817 bij een doorbraak hieronder kan de NDX wegzakken richting de steun op de bodem rond 1790

De BULLS blijven ijzersterk regeren en van winstnemingen is al helemaal geen sprake constant wordt er een iets hogere top gezet. Toch kan onverwacht Meneer de BEER uit zijn hol komen, want wat  winstnemingen is op zich geen slechte zaak. Voor de korte termijn is van belang dat de steun 1790 het houdt en voor de lange termijn wordt het plaatje technisch zwakker met een koers onder de 1750.

NASDAQ-100 index
ndx index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 1837.5 steun 1817

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional