N I E U W S B R I E F  -  19 april 2007 (10:00)

 

Goede morgen,

AEX nu "serieuze daling" of "winstnemingen" ?!?

De AEX ging vanochtend gelijk flink lager openen met een opening hiaat op 525.9. Vanaf hier is de index verder afgedaald met een low op moment van schrijven rond 524.8. De eerste steun is gesneuveld waardoor een verdere daling in het verschiet kan liggen.

Steun nu te verwachten rond de bodem bij 516.2 mocht deze gaan sneuvelen dan wordt de stijgende trend op de korte termijn toch zwakker met een daling richting 503.6 daaronder krijgt deze daling pas een vorm van een serieuze correctie.

Weerstand is nu in eerste instantie te verwachten op 526.6 pas hierboven kan de aanval weer worden verwacht richting de top rond 533.3

De BEARS krijgen nu meer vat op het geheel en er dreigt nu een wat serieuzere daling aan te komen. Met de doordraak van 526.6 kan de AEX nu met gemak afglijden richting 516.2.

AEX index
aex index

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  526.6  steun  516.2

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional