N I E U W S B R I E F  -  20 april 2007 (09:45)


Goede morgen,

AEX dit was de "daling" nu op naar "542" of ?!?

De AEX ging vrijdag ochtend sterk openen rond 531.2 en vanaf hier zette de stijging voort en koerst de AEX af richting de top 533.3 hierboven hebben we een nieuw technisch koopsignaal.

Weerstand is de top rond 533.3 bij een doorbraak hierboven hebben we een technisch koopsignaal met een eerste koersdoel richting 542. Dit is namelijk het verschil van de top 533.3 en de bodem 524 opgeteld bij de top is dan 542.

Steun is neergezet op de bodem rond 524.0 als de AEX hieronder komt kan er een daling plaats vinden richting 516.2. Eerst daaronder kan er een serieuzere correctie verwacht worden.

De BULLS komen iedere keer ijzersterk terug. Dit geeft toch weer aan dat iedere dip gelijk weer koopwaardig is. Het is nu van belang of de weerstand 533.3 wordt gebroken of niet. Bij doorbraak is er sprake van technisch koopsignaal. Lukt het niet om hier doorheen te breken, dan kan er sprake zijn van een dubbele top en kan de daling weer inzetten richting de steun 524.0.

AEX index
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  533.3  steun  524.0

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional