N I E U W S B R I E F  -  03 mei 2007 (20:50)


Goeden avond,

AEX klaar voor "aanval 540" of "daling" !!!

De AEX gaf donderdag een neutrale beeld, we zijn boven 536 gestart en zijn daar ook boven gebleven. Al met al lijkt het erop dat de Amsterdamse beursgraadmeter nog hoger wil. Een doorbraak boven de weerstand geeft een eerste indicatie dat de index door kan stijgen richting 550!

Weerstand staat op de top rond 538.6 een doorbraak hierboven lokt weer nieuwe kopers in de markt om door te kunnen stijgen richting het koersdoel 555.

Steun is weer iets hoger komen te liggen en wel rond de 529.3 eerst bij een doorbraak hieronder kunnen de BEARS de index eens verder naar beneden drukken met eerste instantie ruimte richting 524.0.

De BULLS en BEARS zijn tijdens mijn korte vakantie in Las Vegas niet veel in beweging gekomen, terwijl ik op mijn hotel kamer de DOW JONES via CNBC maar hoger en hoger zag stijgen. Zou dit een teken zijn voor een eerste correctie?

AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  538.6  steun  529.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional