N I E U W S B R I E F  -  04 mei 2007 (22:45)


Goeden avond,

AEX na "doorbraak" eerst weer "winstnemingen" !?!

De AEX is vrijdag door de 538.6 gebroken hiermee is er  weer een nieuw koopsignaal. Maar zoals zo vaak volgt er altijd na zo'n doorbraak eerst weer winstnemingen. De AEX kan dus in eerste instantie terugvallen naar de vorige weerstand 538.6.

Weerstand nu dus op de nieuw top zo rond de 540.7 bij een doorbraak hierboven kan de markt zelfs door stijgen richting het afgegeven koersdoel 555.

Steun is in eerste instantie op de stijgende trendlijn zo rond de 532.3 bij een doorbraak hieronder kan de AEX terugvallen richting de volgende steun zo rond 529.3.

De BULLS blijven sterk en pas onder de 529.3 krijgen de BEARS weer iets grip op deze sterke performance van de afgelopen dagen en deze zouden de index weer terug kunnen brengen richting de 524.0.

AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  540.7  steun  529.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional