N I E U W S B R I E F  -  04 mei 2007 (19:00)


Goeden avond,

NDX klaar voor "winstnemingen" na nieuwe "top" ?!?

NASDAQ-100 heeft inmiddels flinke rally achter de rug en heeft nieuwe top neergezet zo rond de 1905. De kans op winstnemingen nemen nu toe nadat er in de grafiek negatieve divergentie is ontstaan.

Weerstand op nieuwe top 1905 bij doorbraak naar boven kan dus de koers worden voortgezet met het volgende koersdoel op 2000.

Steun is inmiddels flink hoger komen te liggen zo rond de 1858.5 bij doorbraak daaronder kan steun verwacht worden op de stijgende trendlijn die nu rond 1843 ligt.

De BULLS blijven zeer krachtig met weer een nieuwe top, toch liggen winstnemingen op de loer middels de negatieve divergentie, dit houdt namelijk in dat de koers zelf een hogere top neerzet terwijl de onderste indicator een lagere top neerzet. Dit duidt meestal een naderende daling aan.

Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 1905 steun 1858.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional