N I E U W S B R I E F  -  07 mei 2007 (18:30)


Goeden avond,

AEX morgen start "dalingen" of toch "vervolg rally" ?!?

De AEX is maandag zoals verwacht gestart met een daling, maar na de stijgingen van de US indices is ook de AEX weer iets hoger gesloten op 540.03 een winst van +0.1%. De Amsterdamse beurs graadmeter is inmiddels flink over gekocht waardoor de winstnemingen op de loer blijven liggen.

Weerstand blijft staan op de top rond 540.7 een doorbraak hierboven heeft een nieuw koopsignaal met als eerste koersdoel 555.

Steun is inmiddels weer flink hoger komen te liggen en wel rond de 537.3 bij een doorbraak hieronder kan de AEX terugvallen richting de stijgende trendlijn die nu rond 533.5 ligt. Eerst daaronder is een terugval te verwachten richting 529.3.

De BULLS zijn "nog" te sterk voor de BEARS, boven 540.7 kan deze rally een vervolg krijgen, maar op korte, middellang en lange termijn is onze beursgraadmeter flink over gekocht. Onder de 537.3 kan dan ook een terugval worden verwacht tot zelfs 529.3 dit zou slechts wat winstnemingen zijn. Onder 529.3 kan de daling een grotere vervolg krijgen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  540.7  steun  537.30

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional