N I E U W S B R I E F  -  07 mei 2007 (19:30)


Goeden avond,

NDX nu eerst "dalingen" in het verschiet of eerst !?!

NASDAQ-100 begint te toppen en de eerste dalingen liggen dan in het verschiet. Zowel op korte als op middellange termijn lijkt het erop dat de eerste dalingen niet lang meer op zich laten wachten.

Weerstand blijft staan op de top rond de 1905 bij doorbraak naar boven kan de stijging worden voortgezet met als eerste het volgende koersdoel richting de 2000.

Steun is nogmaals flink hoger komen te liggen zo rond 1891.0 bij een doorbraak daaronder kan als eerste steun worden verwacht op de vorige steunlijn die rond 1858.5 ligt daaronder treffen we gelijk al de stijgende trendlijn aan nu zo rond de 1847.0.

De BULLS "nog" even rustig aan, of komen de BEARS zo meteen om de hoek om flink toe te slaan? Onder 1891 is wel het eerste startsignaal gegeven, maar een daling richting 1858.5 is ook hier slechts sprake van winstnemingen. Eerst onder de 1858.5 kan er een grotere daling worden uitgelokt.

Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 1905.0 steun 1891.0

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional