N I E U W S B R I E F  -  08 mei 2007 (12:10)


Goede middag,

AEX eerste "steun" is gesneuveld, vervolg daling ?!?

De AEX is dinsdag dus volgens verwachting begonnen met de afdaling. Ook niet gek na zo'n enorme stijging en we zitten in mei "stay till may then go away" is het welbekende spreekwoord. Maar ook hierop zijn uitzonderingen, het is toch allemaal afwachten wat de markt ons gaat brengen.

Weerstand is de top rond 540.7 pas bij doorbraak hierboven heeft de AEX een nieuw koopsignaal met als eerst volgend het koersdoel 555.

Steun rond de 537.3 is gebroken en dus kan de AEX terugvallen richting de stijgende trendlijn zo rond de 533.9 daaronder is zelfs een terugval te verwachten richting de bodem en steun 529.3.

De BEARS delen de eerste plaagstootjes uit, vooralsnog zijn dit slechts winstnemingen. Een serieuzere daling kunnen we pas verwachten met een doorbraak onder de 529.3 met eerst richtlijn richting 524.0.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  540.7  steun  529.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional