N I E U W S B R I E F  -  08 mei 2007 (18:45)


Goeden avond,

NDX klaar voor volgende "daling" of weer "omhoog" ?!?

NASDAQ-100 is zoals verwacht begonnen met de daling, hier hebben we ook inmiddels een flinke rally achter de rug en de eerste winstnemingen zijn dan ook gestart. Op de 15 minuten grafiek is nu een lagere bodem ontstaan wat een kleine verzwakking aangeeft voor de ultra korte termijn.

Weerstand is de top rond 1905 eerst bij een doorbraak naar boven kan de stijging worden voortgezet met een koersdoel richting 2000.

Steun rond de 1891 is gebroken en dient nu gelijk als weerstand de NDX probeert hier namelijk weer boven te komen. Onder de 1886 kan de daling zich in eerste instantie voortzetten richting de bodem rond de 1858.5.

De BEARS ruiken dat er een daling in het verschiet ligt onder de 1886 kan de daling dan ook voortzetten, op zich zijn dit alleen nog maar winstnemingen eerst onder de 1858.5 kunnen de dalingen eerst grotere vormen aannemen.

NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 1905 steun 1886

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional