N I E U W S B R I E F  -  09 mei 2007 (12:30)


Goede middag,

AEX weer nieuwe "doorbraak" nu verder "dalen" ?!?

De AEX is woensdag iets lager geopend om gelijk richting het noorden te vertrekken, maar na een kwartier was het voorbij en werd snel richting het zuiden gekozen. Tevens hebben we een korte termijn trend doorbraak waardoor er zelfs nog lager ingezet kan worden.

Weerstand wordt nu dan in eerste instantie de vorige korte termijn steun rond 537.3 eerst daarboven kan de aanval worden ingezet op de top rond 540.7.

Steun op de trendlijn 535.2 is gebroken hiermee is de deur open gezet om af te glijden richting 529.3. Voor de 15 minuten grafiek is de AEX over verkocht zodat een opleving verwacht kan worden, maar soms blijft een index zakken ondanks een over verkocht situatie.

De BEARS laten hun klauwen zien en willen de Amsterdamse beursgraadmeter verder richting het zuiden drukken. De steun rond 529.3 wordt eigenlijk het eerste richtpunt wat van belang kan zijn. Hieronder kan de AEX namelijk afglijden richting 524.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  537.3  steun  529.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional