N I E U W S B R I E F  -  09 mei 2007 (18:45)


Goeden avond,

AEX was dit dan de "daling" en nu weer "omhoog" ?!?

De AEX heeft inmiddels wat stoom afgeblazen, de vraag is alleen of dit het was of niet. Inmiddels hebben we wel een 50% correctie op de korte termijn achter de rug en ook is de technisch indicator ultrakort in het over verkocht gebied geraakt.

Weerstand blijft nu staan op de vorige steun rond 537.3 bij een doorbraak hierboven kan dus de aanval worden ingezet op de top zo rond de 540.7. Hierboven is er weer een krachtig koopsignaal met inmiddels een koersdoel van 560. Het verschil van de vorige top op dagbasis 515 en de bodem rond 470 opgeteld bij de vorige top.

Steun kan nu verwacht worden op de geplaatste bodem zo rond de 533.2. Mocht de AEX index hier doorheen breken dan kan de daling voortzetten met als eerste richting de bodem rond 529.3.

De BEARS zijn voortvarend van start gegaan, maar de kans op een herstel na deze kleine daling ligt eerst voor handen. Onder de 533.2 liggen de kansen voor een verdere daling het meest voor de handen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  537.3  steun  533.2

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional