N I E U W S B R I E F  -  10 mei 2007 (10:00)


Goede morgen,

AEX zet aanval in op de "steun" rond 533.2 ?!?

De AEX zet dan toch de aanval in op de steun rond 533.2 mocht deze gebroken worden dan ligt er een verdere daling in het vizier richting de bodem rond 529.3.

Weerstand blijft rond 537.3 bij doorbraak hierboven kan de aanval worden ingezet op de top zo rond 540.7. Pas daarboven is er een krachtig koopsignaal met dan een koersdoel van 560.

Steun nu op de bodem rond 533.2 bij een doorbraak kan de daling voortzetten richting de bodem zo rond de 529.3.

De BEARS zetten de aanval in op de steun 533.2 bij een doorbraak hieronder kunnen zij hun feestje voortzetten met een eerste richtlijn richting de 529.3 daaronder kan er een grotere daling uit de tent worden gelokt.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  537.3  steun  533.2

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional