N I E U W S B R I E F  -  10 mei 2007 (18:35)


Goeden avond,

NDX steun doorbraak nu een verdere "daling" ?!?

NASDAQ-100 is donderdag negatief begonnen en het verlies is alleen maar verder uitgelopen. De eerste steun op de korte termijn zo rond de 1886 is gebroken, hierdoor kan de NDX nu verder de daling inzetten richting het zuiden.

Weerstand is nu in eerste instantie de vorige steun 1886 en pas hierboven kunnen de BULLS weer de top zo rond de 1907.5 gaan opzoeken.

Steun 1886 is gebroken de daling kan zich nu voortzetten richting de bodem zo rond de 1858.5 die nu als steun fungeert.

De BEARS slaan als een duveltje uit het doosje toe en breken de eerste steun waarmee de weg richting het zuiden is ingeslagen. Eerst onder de 1858.5 kan er een grotere correctie tot stand komen, voorlopig zijn dit "nog" slechts winstnemingen.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 1886 - 1907.5 steun 1858

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional