N I E U W S B R I E F  -  11 mei 2007 (10:00)


Goede morgen,

AEX en knak zeggen de steunen, nu steun 524 ?!?

De AEX heeft donderdag de daling flink ingezet en bleef exact rond de steun 529 hangen, vandaag is deze dan gelijk gebroken en is de aanval ingezet op de bodem rond 524.

Weerstand wordt nu dus de vorige steun 529.3 pas bij een doorbraak daarboven is er weer ruimte om te stijgen. Mocht deze 529.3 als weerstand gaan dienen dan kan er nog een verdere daling worden verwacht.

Steunen zijn gebroken en de bodem rond 524 dient nu als steun bij een doorbraak hieronder kan de AEX wegdalen richting 512.5 dit was de top van eind februari.

De BEARS slaan genadeloos toe en zetten de spurt in om de steun rond 524 te testen. Hieronder kan de AEX dus wegdalen naar 512.5 met tussentijds nog een steun rond 515.8.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  529.3  steun  524

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional