N I E U W S B R I E F  -  14 mei 2007 (12:20)


Goede middag,

AEX één stapje terug, dan twee stapjes omhoog ?!?

De AEX is maandag veelbelovend gestart rond de 533 punten en vanaf daar is eerst weer het zuiden opgezocht. De eerste winstnemingen na de grote pullback beweging van afgelopen vrijdag. Toch gaf de markt een zeer sterk signaal namelijk een spike dit geeft vaak de richting aan voor de komende tijd!

Weerstand is nu in eerste instantie geplaatst op de top rond 533.4 bij een doorbraak hierboven kan de weg vervolgt worden richting de belangrijke top 540.7 hierboven een sterk technisch koopsignaal met eerste koersdoel 560.

Steunen waren gebroken maar door zeer vele opwaartse beweging is de AEX index ook hierboven weer gesloten. Eerste steun van betekenis ligt nu weer rond de 529.3 pas bij een doorbraak hieronder kan de AEX weer wegglijden richting 521.3.

De BEARS zijn op een dwaalspoor gezet na de zeer scherpe stijging van de BULLS. Hiermee gaf de markt een sterk signaal af namelijk een spike. Zo'n spike duidt meestal aan dat we na zo'n daling met direct daarop een scherpe stijging verder gaan stijgen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  533.4  steun  529.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional