N I E U W S B R I E F  -  15 mei 2007 (13:20)


Goede middag,

AEX zet de "daling" in, bodem nodig boven "521.3" ?!?

De AEX is dinsdag lager geopend om vervolgens verder de daling in te zetten. De AEX is een hogere bodem nodig boven de bodem en steun 521.3 hieronder kan er een grotere daling ontstaan en verdwijnt het positief scenario op de achtergrond.

Weerstand blijft staan op de top rond de 533.4 eerst bij een doorbraak hierboven kan een stijging uitlokken richting de belangrijke top 540.7 daarboven sterk technisch koopsignaal met eerste koersdoel 560.

Steun is er nodig boven de bodem 521.3. mocht dat niet lukken dan kan de AEX verder afdalen in eerste instantie richting 516 en 512.

De BEARS komen sterk terug inmiddels is 50% van de stijging sinds 11 mei teruggenomen. De technische indicator is flink over verkocht op de korte termijn zodat een tegenbeweging verwacht kan worden.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  533.4  steun  521.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional