N I E U W S B R I E F  -  17 mei 2007 (09:50)


Goede morgen,

AEX plaatst "hogere bodems" en "lagere toppen"?!?

De AEX is op hemelvaartdag gelijk hoger geopend met moment van schrijven een top @ 529.79. Inmiddels zijn er twee hogere bodems geplaatst boven de 521.3 maar we hebben ook lagere toppen.

Weerstand die meest voor zich spreekt is de top rond 533.4 eerst bij een doorbraak hierboven kan een stijging uitlokken richting de belangrijke top 540.7. Tussentijds ligt er een lagere top rond 532 die hierdoor samen een driehoek vormt wachten is dus op een uitbraak.

Steun die het meest van belang is ligt rond de bodem 521.3 bij een doorbraak hieronder de AEX verder afdalen richting 512. Ook hier liggen tussentijds 2 hogere bodem namelijk rond 525.9 en gelijk hierboven 526.9 samen met de toppen vormt dit dus een driehoek waarbij nu afwachten is waar de uitbraak plaats gaat vinden.

De BEARS en BULLS zijn in evenwicht de strijd wordt gewonnen waar de uitbraak plaatst gaat vinden. Onder 527 kunnen de BEARS de AEX verder naar beneden drukken, terwijl boven 531 de BULLS de aanval kunnen gaan inzetten richting de top 540.7.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  533.4  steun  521.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional