N I E U W S B R I E F  -  17 mei 2007 (17:45)


Goede middag,

NDX lagere toppen en lagere bodems !?!

NASDAQ-100 plaatst lagere toppen en lagere bodem en dat is meestal geen goed teken. Eerst een doorbraak boven de laatste top kan hier een kentering in teweeg brengen en kan een aanval worden verwacht op de top. Zoniet dan kan de NDX de laagste punt van mei weer op gaan zoeken.

Weerstand ligt nu in eerste instantie rond de 1896 pas bij doorbraak daarboven kan een serieuze aanval worden verwacht op de top van de maand mei zo rond de 1907.5 daarboven is er weer een krachtig technisch koopsignaal.

Steun weer lager geplaatst en wel rond de 1867, tussentijds is de stijgende trendlijn nog even gebroken geweest maar bleek tot nu toe een "false move". Onder de 1867 kan de daling snel plaats vinden richting 1858 en daaronder is er een technisch verkoop signaal.

De BEARS zetten iedere keer lagere bodems, en dat is een eerst teken van zwakte. Pas bij een doorbraak boven de top 1907.5 kunnen de BULLS het heft weer in handen nemen, voorlopig hebben de BEARS de meeste troeven in handen.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 1896 steun 1867

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional