N I E U W S B R I E F  -  18 mei 2007 (09:30)


Goede morgen,

AEX klaar voor de "ZOMER RALLY" ?!?

De AEX is gisteren aan de bovenkant van het driehoek gebroken en vandaag is tevens de eerste weerstand uitgenomen. Hierdoor kan de volgende "RALLY" verwacht worden. Uitbraak uit de volgende weerstand is het startsein om de aanval richting de top in te zetten.

Weerstand nu de top rond 533.4 bij een doorbraak hierboven kan de aanval worden verwacht richting de belangrijke top 540.7.

Steun is nu in eerste instantie de zone zo rond 526.9 - 525.9 en bij doorbraak hieronder kan daling inzetten richting bodem 521.3.

De BULLS nemen het heft in handen en zetten de stijging in richting het noorden. Bij een doorbraak boven de top 540.7 kan het STIEREN feest pas echt beginnen met misschien wel een zomerrally richting 600!

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  533.4  steun  526.9

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional