N I E U W S B R I E F  -  21 mei 2007 (17:45)


Goede middag,

AEX uitstel van executie of... ?!?

De AEX is vandaag voortvarend gestart @ 538.4 maar ging gelijk zuidwaarts om een laagste punt rond 535.7 neer te zetten om 10:15. Vanaf hier namen de BULLS het heft weer in handen en is de AEX richting het noorden vertrokken. Zo rond 14:00 is er de top van de dag neergezet @ 539.7 en vanaf hier wist men er even geen raad meer mee en zijn we gesloten op  538.4.

Weerstand is nu dan de belangrijke top 540.7 hierboven kunnen de BULLS hun stierenvel pas aantrekken en kan de volgende stijging worden verwacht richting de 560.

Steun is nu te verwachten rond de vorige weerstand 533.4 deze dient nu zodanig als steun, mocht deze gebroken worden dan kan de Amsterdamse beursgraadmeter weer terug vallen richting 525.9 waar de volgende steun ligt.

De BULLS hadden vandaag het voordeel van de twijfel, een terugslag kan verwacht worden de vraag is nu hoever. Tot 533.4 blijft de trend zeer sterk hieronder wordt op de korte termijn een verzwakking verwacht, terwijl de grote lijnen nog steeds krachtig opwaarts is. Een doorbraak boven de weerstand is essentieel van belang anders kan er namelijk sprake zijn van vorming van een dubbele top en dat is "meestal" negatief.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  540.7  steun  533.4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional