N I E U W S B R I E F  -  21 mei 2007 (18:45)


Goeden avond,

NDX breekt uit nu klaar voor 2070 ?!?

NASDAQ-100 komt zeer sterk terug, de BULLS breken eerst door de 1896 om vervolgens de belangrijke top en weerstand 1907.5 te knakken. Hiermee is een nieuwe 5 jaar hoogte punt bereikt en tevens het signaal om door te stomen richting 2070.

Weerstand 1907.5 hebben de BULLS uitgenomen en hiermee is het startsein gegeven om hogere regionen op te gaan zoeken. Met deze doorbraak kan de NDX de opmars voortzetten richting 2070 dit was namelijk de hoogste punt sinds de week van 01 juni 2006.

Steun kan nu dus in eerste instantie verwacht worden op de vorige weerstand 1907.5 en deze zal zekers nog getest worden, want na een belangrijke top doorbraak volgen meestal de eerste winstnemingen om dan vervolgens door te stijgen. Onder de 1907.5 kan de NDX terugvallen richting 1896 die ook diende als weerstand.

De BULLS zetten de BEARS een hak en zijn er helemaal klaar voor. Ook hier is de "ZOMER RALLY" gestart. De gezegde die zo bekend is: "Stay till May and then Go Away" komt vaak uit maar niet altijd. Vaak volgt naar zo'n sterke rally wel vaak een stevige correctie, maar zolang de trend sterk opwaarts is gericht kan men beter maar met de trein mee rijden tenzij het tegendeel is bewezen.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 2070 steun 1907.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional