N I E U W S B R I E F  -  22 mei 2007 (13:45)


Goede middag,

AEX is er de doorbraak, en wat nu ... ?!?

De AEX is vandaag minuscule lager geopend daarna richting het zuiden afgedaald met een laagste punt rond 536.9 en vanaf hier gingen de BULLS vertrekken richting het noorden met een de doorbraak boven 540.7. Rond dit niveau is het nu consolideren want men moet zoals ik vaker schrijf wennen aan het niveau en meestal volgen hierop de eerste winstnemingen.

Weerstand blijft toch nog een beetje rond de 541 de doorbraak is nog niet echt overtuigend eerst bij een slotkoers boven de 541 kan de volgende stijging worden verwacht richting de 560.

Steun wordt bij een definitieve doorbraak de weerstand rond 540.7 mocht deze niet steun bieden dan ligt de eerste steun zo rond de 536.9 met direct daaronder de vorige weerstand 533.4.

De BULLS hadden even moeite maar konden na ruim 45 minuten de weg richting het noorden inslaan. De doorbraak vind ik nog niet echt overtuigend maar zou vandaag een slotkoers boven de 541 komen dan is de kans groot dat we een verdere stijging kunnen krijgen. De AEX heeft ten opzicht van de andere Europese beurzen nog wat goed te maken.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  541  steun  536.9

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional