N I E U W S B R I E F  -  23 mei 2007 (18:15)


Goeden avond,

AEX twijfelt en bij twijfel niet inhalen ... !?!

De AEX heeft woensdag de gehele dag zijwaarts bewogen met een boven range rond 542 en de onder range rond 540.3. De BULLS zijn aan het twijfelen pas bij een uitbraak uit bovenstaande niveaus kan de volgende beweging weer worden verwacht.

Weerstand heeft de AEX nu neergezet rond 542, bij een doorbraak hierboven kan de stijging zich doorzetten richting 560. Dit is te bereken namens de bekende pendulum swing het verschil van de vorige top 541 en de bodem 521 dit opgeteld bij de top.

Steun kan nu verwacht worden op de vorige weerstand 540.7 bij een doorbraak hieronder ligt dan de eerste steun zo rond de 536.9 en daaronder ligt steun rond de vorige weerstand 533.4.

De BULLS waren woensdag in een twijfel fase de stijging wou niet echt doorzetten, maar een daling is er ook niet gekomen per saldo ging de Amsterdamse beursgraadmeter 0,2% hoger de dag uit. Inmiddels is de AEX wel in het over gekocht gebied hierdoor kunnen de eerste winstnemingen uitgelokt worden.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  542  steun  536.9

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional