N I E U W S B R I E F  -  24 mei 2007 (13:15)


Goede middag,

AEX blaast stoom af maar ... !?!

De AEX is donderdag gelijk lager geopend rond 538.8 daarna is de daling ingezet met een laagste punt rond 536.1 vanaf hier krabbelt de AEX langzaam weer omhoog richting het noorden. Blaast de AEX nu wat stoom af of ligt er een volgende dalingsgolf te wachten.

Weerstand blijft dus staan rond 542, eenmaal hierboven kan de RALLY een vervolg krijgen met een stijging richting 560. Berekening volgens de bekende pendulum swing verschil van de top 541 en bodem 521 deze opgeteld bij de top.

Steun 536.9 was gebroken en de AEX heeft nu een definitieve steun geplaatst op een toch wel hogere bodem zo rond de 536.5 bij een doorbraak hieronder kan de Amsterdamse beursgraadmeter terugvallen richting de vorige weerstand 533.4 die nu als steun fungeert.

De BEARS delen een plaagstootje uit meer is deze daling namelijk nog niet. Boven de 542 komen de BULLS weer in beeld om door te stijgen richting 560. Maar mocht het de BEARS lukken om onder de 536.5 te breken dan kunnen er meer winstnemingen plaats gaan vinden. Wegens de over verkocht situatie op ultra korte termijn kan er vanaf nu eerst nog een stijging worden verwacht richting 540.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  542  steun  536.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional