N I E U W S B R I E F  -  24 mei 2007 (19:25)


Goeden avond,

NDX de "BEARS" hebben berenvel aangetrokken !?!

NASDAQ-100 is donderdag vrijwel onveranderd geopend zo rond de 1904 daarna was het even afwachten welke richting werd gekozen en na 16:00 trokken de BEARS hun berenvel aan om es flink richting het zuiden te trekken.

Weerstand is nu geplaatst op de top 1924.5 pas bij doorbraak hierboven kan de NDX z'n weg vervolgen richting 2070.

Steun 1905 en stijgende trendlijn rond de 1891 zijn beiden gebroken hiermee zitten de BEREN dan ook goed in hun vel en kan men vol gas geven richting het zuiden naar de volgende steun zo rond de 1867 gelijk daaronder ligt een belangrijke steun zo rond de 1858.

De BEARS slaan als een duveltje uit het doosje toe, en jawel wij zitten weer volop SHORT in de FTI en NQ futures. Kans op een kleine opleving neemt toe wegens de over verkocht situaties, maar de SHORT swings zijn nog niet ten einde.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand 1924.5  steun 1867

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional