N I E U W S B R I E F  -  25 mei 2007 (14:00)


Goede middag,

AEX heeft "voorlopig" bodem gevonden ?!?

De AEX is vrijdag flink lager geopend rond 532.6 vanaf hier zijn we de gehele dag zo'n beetje zijwaarts gaan bewegen in de range zo tussen 534.5 - 531.6. Inmiddels heeft de AEX een lagere bodem neer kunnen zetten zo rond de 532.1 zodat eerst weer een stijging verwacht kan worden wegens de over verkocht situatie.

Weerstand kan nu in eerste instantie verwacht worden op de vorige steun 536.5 mocht deze naar boven gebroken worden dan ligt gelijk hierboven weerstand rond 540.0 maar pas boven de top 542.0 hebben we weer een startsignaal voor hogere koersen.

Steun is vrijdag dus geplaatst op de bodem zo rond 532.1 mocht deze gebroken worden dan kan alsnog een daling worden ingezet richting de volgende steun zo rond 525.9.

De BEARS en BULLS komen vrijdag dus in evenwicht, de BULLS kunnen eerst weer een stijging inzetten richting de weerstand 536.5 wegens de over verkocht situatie. Een doorbraak nu direct door de steun 532.1 zou een zeer negatief signaal van de markt zijn en een snelle daling richting 525.9 kan dan in de pipeline liggen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  536.5  steun  532.1

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional